medika logo
HR   EN
logo medika

Prodaja

S ponosom ističemo kako je Medika kod 70% svojih kupaca primarni dobavljač te djeluje kao spona između više od 450 dobavljača i 3800 kupaca diljem Hrvatske.

Medika svojim partnerima i kupcima nudi individualni pristup te razumijevanje njihovih sadašnjih i budućih potreba.

Težimo tome da se nametnemo kvalitetom i s razlogom budemo prva veledrogerija njihova izbora. Svjesni činjenice da je poslovne partnere lakše privući nego zadržati, naš je imperativ razumjeti njihove sadašnje i buduće potrebe, ispuniti zahtjeve i nastojati nadmašiti njihova očekivanja. Razumijevanje želja i potreba kupaca ključ je našeg uspjeha. Prezentacijama i posjetima kupcima, kompetentni i profesionalni djelatnici Medike neprestano informiraju sadašnje i potencijalne korisnike naših veledrogerijskih usluga o svim novinama na zdravstvenom tržištu.

više od
3800
kupaca diljem Hrvatske
besplatni telefonski broj 0800/2888 prodaja@medika.hr

Telefonska prodaja za poslovne subjekte

Kao veledrogerija orijentirani smo na poslovanje u koje su uključeni samo poslovni subjekti, prije svega ljekarne, bolnice te ostali sudionici zdravstvenog sektora. Kroz telefonsku prodaju odvija se svakodnevni kontakt s našim kupcima, a stručni djelatnici Medike tu su za njih, ne samo da bi primili narudžbu, već i da bi osluškivali njihove želje i mišljenja.

Zaprimanje narudžbi elektroničkim putem za poslovne subjekte

U današnjem poslovnom svijetu potrebno je reagirati brzo kako bi potrebe svih kupaca bile zadovoljene u što kraćem vremenskom roku. Kao jedan od načina koji omogućuje jednostavan i brz način narudžbi je naručivanje elektroničkim putem što je prepoznalo i koristi preko 80% naših kupaca.

U sustavu javne nabave zdravstva Medika je dobavljač s najvećim brojem dobivenih ugovora i njihovom najvećom financijskom vrijednošću u RH na području lijekova i medicinskih proizvoda.