medika logo
logo medika
Logistika

Prodaja

Medika svojim partnerima i kupcima nudi individualni pristup te razumijevanje njihovih trenutnih i budućih potreba.

3000+
kupaca diljem Hrvatske

S ponosom ističemo kako je Medika kod 70% svojih kupaca primarni dobavljač te djeluje kao spona između više od 450 dobavljača i 3000 kupaca diljem Hrvatske.

Medika svojim partnerima i kupcima nudi individualni pristup te razumijevanje njihovih trenutnih i budućih potreba.
Svjesni činjenice da je poslovne partnere lakše privući nego zadržati, naš je imperativ nametnuti se s kvalitetom usluge, ispuniti sve zahtjeve i nadmašiti očekivanja naših partnera.
Razumijevanje želja i potreba kupaca ključ je našeg uspjeha. Kompetentni i profesionalni djelatnici Medike kroz stalni kontakt neprestano informiraju sadašnje i potencijalne korisnike naših veledrogerijskih usluga o svim novinama na zdravstvenom tržištu.
U sustavu javne nabave zdravstva, Medika je dobavljač s najvećim brojem dobivenih ugovora i njihovom najvećom financijskom vrijednošću u RH na području lijekova i medicinskih proizvoda.

0800 2888
besplatni telefonski broj

Telefonska prodaja za poslovne subjekte

Kao veledrogerija orijentirani smo na poslovanje u koje su uključeni samo poslovni subjekti, prije svega ljekarne, bolnice te ostali sudionici zdravstvenog sektora. Kroz telefonsku prodaju odvija se svakodnevni kontakt s našim kupcima, a stručni djelatnici Medike tu su za njih, ne samo da bi primili narudžbu, već i da bi osluškivali njihove potrebe i mišljenja.

prodaja@medika.hr

Zaprimanje narudžbi elektroničkim putem za poslovne subjekte

Danas je potrebno brzo reagirati kako bi potrebe svih kupaca bile zadovoljene u što kraćem vremenskom roku. Jedan od načina koji omogućuje jednostavan i brz način narudžbi je naručivanje elektroničkim putem što je prepoznalo i koristi preko 80% naših kupaca.

Kontaktirajte nas na prodaja@medika.hr.