medika logo
HR   EN
logo medika

Logistika

Usluge skladištenja, manipulacije i distribucije kupcima osnovna su djelatnost Medike u koju kontinuirano ulažemo nove tehnologije i radne procese kako bismo ostali veledrogerija povjerenja našim poslovnim partnerima.

Savršen dizajn

Ukupan broj skladišnih prostora iznosi 23 500 m2. Logistički centar Zagreb mjesto je gdje se odlučuje o nabavi i distribuciji, dok se u moderno ustrojenim distributivno skladišnim centrima u Osijeku, Rijeci i Splitu organizira skladištenje i distribucija.

Najmoderniji logistički sustav - warehouse management system (wms)

Svježe ideje

Uz modernu tehnologiju i logistiku odgovaramo na sve zahtjeve kupaca i uvijek smo korak ispred. Ulažemo u moderne procese distribucije lijekova prateći nove tehnologije u automatizaciji poslovnih procesa tvrtke koristeći moderni logistički sustav WMS- Warehouse Management System. Sustavom SAP-a, u sklopu informacijsko-komunikacijske tehnologije, omogućeno nam je trajno i učinkovito korištenje velikog broja informacija i znanja.

11.323.862
isporučene stavake u 2019. godini
3.750.000 prijeđenih kilometara godišnje

Vruća taktika

Naš je prioritet skratiti vrijeme od trenutka narudžbe pa sve do isporuke na dostavno mjesto. Sukladno tome, činimo sve kako bi u svako doba dana artikli bili dostupni našim kupcima, a time i krajnjim korisnicima. Naši zaposlenici, u stotinjak prepoznatljivih Medikinih vozila, na godinu prijeđu oko 3,750.000 kilometara diljem Hrvatske i dostave više od 11.000.000 stavaka u jednoj godini.