medika logo
HR   EN
logo medika

Strojne hibridne tehnike obrade korijenskih kanala i termoplastične tehnike punjenja korijenskog kanala

S velikim zadovoljstvom najavljujemo vam nastavak dugogodišnjeg ciklusa endodontskih radnih tečajeva, koje održavamo u suradnji s tvrtkom Dentsply Sirona (Maillefer) i Hrvatskim endodontskim društvom, a pod stručnim vodstvom jednog od najeminentnijih stručnjaka dentalne medicine u regiji i šire, prof. dr. sci. Ivice Anića (Stomatološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu) Opinion Leader-om proizvođača Dentsply Maillefer za Europu.

Navodimo vam termine tečajeva uz napomenu kako isti NISU BODOVANI, a sadržajno i trajanjem su identični prethodno održavanim endodontskim tečajevima strojne endodoncije u sklopu programa trajne izobrazbe za doktore dentalne medicine.

U skladu s epidemiološkim uvjetima, broj polaznika za svaki pojedini radni tečaj biti će ograničen (najviši broj polaznika biti će određen pravovremeno, sukladno uputama nadležnih ustanova/tijela). Stoga Vam preporučamo da svoje mjesto na tečaju osigurate najavom i predbilježbom za navedeni termin održavanja. U slučaju povećanog interesa, spremni smo osigurati održavanje u dodatnom terminu - istoga dana poslije podne, od 14:00 sati, ili naknadno određenoga dana, u dogovorenome terminu, o čemu bi svi zainteresirani bili pravovremeno obaviješteni.

U SLUČAJU VAŠEGA INTERESA POSTOJI MOGUĆNOST ODRŽAVANJA ISTIH TEČAJEVA U SPLITU (MEDIKA d.d. DC SPLIT), U RIJECI (MEDIKA d.d. DC RIJEKA) ILI U OSIJEKU (MEDIKA d.d. DC OSIJEK) UKOLIKO SE PRIJAVI DOVOLJAN BROJ POLAZNIKA (MINIMALAN BROJ POLAZNIKA BITI ĆE ODREĐEN SUKLADNO UPUTAMA NADLEŽNIH USTANOVA/TIJELA I U SKLADU S EPIDEMIOLOŠKIM PRILIKAMA), O ČEMU BISMO VAS DODATNO OBAVIJESTILI!

 

Prijavnicu i program radnog tečaja možete preuzeti u PDF-u ili Word formatu.

 

Za sve daljnje informacije molimo Vas da se javite koordinatoru navedenih radnih tečajeva:
Tomislav Jonak, dr.med.dent.
telefon: 01/2412-582
mobitel: 098/405-407
fax: 01/2371-415
email: tomislav.jonak@medika.hr