medika logo
HR   EN
logo medika

IOS i700, Medit – Digitalizacija u dentalnoj medicini - mogućnosti kliničke primjene

S osobitim zadovoljstvom najavljujemo vam potpuno novi ciklus restaurativnih i estetskih radnih tečajeva, koje održavamo u suradnji s tvrtkom  Medit, a pod stručnim vodstvom eminentnog stručnjaka na području digitalizirane dentalne medicine, Peđe Mišljenovića, dr.med.dent., Opinion Leader-om proizvođača Medit za područje Hrvatske.

Navodimo vam termine tečajeva uz napomenu kako isti NISU BODOVANI no predstavljaju značajan doprinos u sklopu programa trajne izobrazbe za doktore dentalne medicine.

U skladu s epidemiološkim uvjetima, broj polaznika za svaki pojedini radni tečaj biti će ograničen (najviši broj polaznika biti će određen pravovremeno, sukladno uputama nadležnih ustanova/tijela). Stoga Vam preporučamo da svoje mjesto na tečaju osigurate najavom i predbilježbom za navedeni termin održavanja.

U SLUČAJU VEĆEGA INTERESA SVAKAKO ĆEMO RAZMOTRITI MOGUĆNOST ODRŽAVANJA ISTIH TEČAJEVA KAKO U ZAGREBU TAKO I U NAŠIM PREOSTALIM REGIONALNIM CENTRIMA.

NAPOMINJEMO KAKO ĆE BROJ POLAZNIKA BITI ODREĐEN SUKLADNO UPUTAMA NADLEŽNIH USTANOVA/TIJELA I U SKLADU S EPIDEMIOLOŠKIM PRILIKAMA), O ČEMU BISMO VAS DODATNO OBAVIJESTILI!

Pozivnicu za radni tečaj možete preuzeti u PDF-u.

 

Za sve daljnje informacije molimo Vas da se javite koordinatoru navedenih radnih tečajeva:
Tomislav Jonak, dr.med.dent.
telefon: 01/2412-582
mobitel: 098/405-407
fax: 01/2371-415
email: tomislav.jonak@medika.hr