medika logo
HR   EN
logo medika

Zastupstva i ekskluzivne distribucije

Zahvaljujući dugogodišnjoj uspješnoj poslovnoj suradnji s najuglednijim svjetskim proizvođačima, Medika je stekla status zastupnika, odnosno ekskluzivnog distributera njihovih proizvodnih programa.

Upravo to čini taj asortiman specifičnim, jer - uz uobičajenu djelatnost veledrogerije - tu su i zahtjevni poslovi usklađivanja s legislativom te mnogobrojne marketinške aktivnosti.

Zastupstvo talijanskog brenda prirodne kozmetike L'Erbolario

 

Ime tvrtke L'Erbolario potječe od drevnog pojma 'erborare' koji znači: skupiti biljke u poljima u svrhu izučavanja njihovih ljekovitih svojstava. Upravo to je radila obitelj Franca Bergamaschija, osnivača tvrtke L'Erbolario. Polazna točka u proizvodnji prirodne kozmetike bili su obiteljski recepti, testirani i poboljšani eksperimentiranjima i istraživanjima.

U 30 godina poslovanja L'Erbolario je u svoj tim uključio široki spektar stručnjaka: travara, biologa, farmaceuta, kozmetologa, liječnika i kemijskih inženjera. Unapređenje proizvoda primarni je poslovni zadatak koji se očituje kroz činjenicu da se svake godine kreira do 40 novih kozmetičkih pripravaka.

Suvremena tehnologija proizvodnje prožeta je s vrijednostima tradicionalnih zanata, a rezultat toga je širok spektar pripravljenih formulacija na bazi autentične travarske tradicije. Više od 400 proizvoda kreiranih za njegu lica, tijela i vlasišta, za zaštitu od sunca, dječju kožu, te obogaćivanje prostora vašeg doma, mogu se pronaći na prodajnim mjestima širom svijeta.

Kozmetički proizvodi tvrtke L'Erbolario svoju djelotvornost i kvalitetu zahvaljuju naprednoj tehnologiji i biljnim ekstraktima koje sadrže. Posebno treba naglasiti da L'erbolario posjeduje Odobrenje međunarodnog standarda za humanu kozmetiku: Stop testiranjima na životinjama, te da su svi proizvodni procesi usklađeni sa standardima zaštite okoliša.

Nježan i skladan 'image' proizvoda rezultat je zajedničkog rada velike skupine ilustratora i umjetnika. Uspjeh L'Erbolaria u ljekarnama uvijek je bio, osim kvalitetom, naglašen i nepogrešivim dizajnom pakiranja.

Preuzmite L'Erbolario katalog "Tajne ljepote" za 2019.