medika logo
HR   EN
logo medika

Vrijednosti

Medika teži distribuciji najviše kvalitete kako bi svojim kupcima osigurala željeni uspjeh u području zdravlja i ljepote života.

Kvaliteta, znanje i iskustvo

Od davne 1922. godine, Medika se gradi, razvija i napreduje uz najviši stupanj kvalitete, vrijednosti i inovativnosti u ljekarničkoj djelatnosti. Znamo kako je znanje stečeno kontinuiranim obrazovanjem učinkovitije ako je nadopunjeno iskustvom dobivenim dugogodišnjim radom. Ponosni na našu tradiciju, spremni smo na stalne inovacije i poboljšanje kvalitete. Time tu tradiciju održavamo živom, stekli smo prepoznatljivost i postali "brand" s obilježjem uspješne korporacije. Danas je Medika, zahvaljujući iskustvu i novim znanjima, okrenuta prema uspješnoj budućnosti.

\
Uspjeh Medike i pozicija tržišnog lidera temelji se na dugogodišnjoj tradiciji i iskustvu te vrijednostima koje kompanija njeguje. Upravo te vrijednosti predstavljaju temelj uspjeha Medike!

Usmjerenost na kupca

Razumijevanje želja i potreba kupaca ključ je našeg uspjeha, stoga je i naš imperativ razumjeti njihove sadašnje i buduće potrebe, ispuniti zahtjeve te nastojati nadmašiti njihova očekivanja. Težimo tome da se nametnemo kvalitetom i s razlogom budemo prva veledrogerija njihova izbora.

Timski rad

Svaki tim u sklopu Medike zaslužan je za dio priče o uspješnoj hrvatskoj veledrogeriji, stoga su sva postignuća rezultat kreativnih, odgovornih, samostalnih i profesionalnih djelatnika. Timski rad generacija uspješnih kadrova iz dana u dan pridonosi napretku tvrtke, prožimajući iskustvo i hrabru mladost. Poticanjem njihovih inicijativa i samostalnosti omogućujemo razvoj ideja i provedbu mnogih projekata koji rezultiraju još boljim poslovnim uspjesima. Svjesni smo da se uspjeh tvrtke temelji na stručnosti i motiviranosti djelatnika pa kontinuiranom izobrazbom postižemo maksimalan radni učinak svakog djelatnika i time ostvarujemo uvjete rada u skladu s najboljom europskom praksom.

 

Smjernice antikorupcijske politike i etički kodeks (PDF, 3 MB)

Uravnotežena struktura zaposlenih: 49,58 % muškarci, 50,42 % žene