medika logo
HR   EN
logo medika

Medika danas

Medika je najstarija i vodeća veledrogerija u Hrvatskoj, čija je temeljna djelatnost prodaja i skladištenje te distribucija humanih i veterinarskih lijekova, medicinskih proizvoda, opreme i stomatoloških pomagala, dijetetskih, kozmetičkih, higijenskih i drugih proizvoda namijenjenih zdravstvenom tržištu.

Sukladno tome, Medika opskrbljuje ljekarne, zdravstvene ustanove, bolnice, domove zdravlja, ambulante, ordinacije, veledrogerije i specijalizirane prodavaonice najširim asortimanom proizvoda. Oslanjajući se na tradiciju, ali i inovativni pristup u svakodnevnom poslovanju, Medika postavlja nove standarde u kvaliteti usluge, čime je zadržala titulu tržišnog lidera preko pet desetljeća.

Veledrogerija s tradicijom.
Zadovoljstvo i uspjeh naših poslovnih partnera i naš je uspjeh.

Uspjeh

Uspjeh Medike je sinergija pozitivnog stajališta, vizije te liderskih i organizacijskih vještina, ali i sposobnost komuniciranja želja i potreba na način da udovoljimo kupcima u najkraćem mogućem roku.

Sustavno pratimo zadovoljstvo svojih korisnika te smo ponosni na stečeno povjerenje kojim nam dugogodišnji poslovni partneri pokazuju kako su prepoznali našu težnju da ispunimo njihove visoke zahtjeve.

Snaga

Djelatnici Medike najvrjednija su karika našega poslovanja. Njihova kreativnost i profesionalnost na svim razinama temelj su naše tvrtke. Stoga s pravom možemo reći da oni naša snaga. Snaga je i naša budućnost koju ne želimo predviđati, već stvarati. Ne dopuštamo da stvari i događaji nastaju sami već pridonosimo da se oblikuju onako kako je najpovoljnije za naše poslovne partnere i nas.