medika logo
HR  EN
logo medika

Zastupstva i ekskluzivne distribucije

Zahvaljujući dugogodišnjoj uspješnoj poslovnoj suradnji s najuglednijim svjetskim proizvođačima, Medika je stekla status zastupnika, odnosno ekskluzivnog distributera njihovih proizvodnih programa.

Upravo to čini taj asortiman specifičnim, jer - uz uobičajenu djelatnost veledrogerije - tu su i zahtjevni poslovi usklađivanja s legislativom te mnogobrojne marketinške aktivnosti.

Zastupstvo talijanskog brenda prirodne kozmetike L'erbolario
Ekskluzivna distribucija proizvoda visoke kvalitete eminentnih proizvođača

L'erbolario

 

 

Preuzmite L'Erbolario katalog

Ime tvrtke L'Erbolario potječe od drevnog pojma 'erborare', koji znači: skupiti biljke u poljima u svrhu izučavanja njihovih ljekovitih svojstava. Upravo to je radila obitelj Franca Bergamaschija, osnivača tvrtke L'Erbolario . Polazna točka u proizvodnji prirodne kozmetike bili su obiteljski recepti, testirani i poboljšani eksperimentiranjima i istraživanjima. U 30 godina poslovanja, L'Erbolario je u svoj tim uključio široki spektar stručnjaka: travara, biologa, farmaceuta, kozmetologa, liječnika i kemijskih inženjera. Unapređenje proizvoda primarni je poslovni zadatak koji se očituje kroz činjenicu da se svake godine kreira do 40 novih kozmetičkih pripravaka. Suvremena tehnologija proizvodnje prožeta je s vrijednostima tradicionalnih zanata, a rezultat toga je širok spektar pripravljenih formulacija na bazi autentične travarske tradicije. Više od 400 proizvoda kreiranih za njegu lica, tijela i vlasišta, za zaštitu od sunca, dječju kožu, te obogaćivanje prostora vašeg doma, mogu se pronaći na prodajnim mjestima širom svijeta.

Kozmetički proizvodi tvrtke L'Erbolario svoju djelotvornost i kvalitetu zahvaljuju naprednoj tehnologiji i biljnim ekstraktima koje sadrže. Posebno treba naglasiti da L'erbolario posjeduje Odobrenje međunarodnog standarda za humanu kozmetiku: Stop testiranjima na životinjama, te da su svi proizvodni procesi usklađeni sa standardima zaštite okoliša. Nježan i skladan 'image' proizvoda rezultat je zajedničkog rada velike skupine ilustratora i umjetnika.Uspjeh L'Erbolaria u ljekarnama uvijek je bio, osim kvalitetom, naglašen i nepogrešivim dizajnom pakiranja.